10 tips om te vermageren

10 tips om te vermageren.

In deze blog wil ik je kort en bondig enkele tips om te vermageren meedelen.

Het is een eeuwig durende strijd met onszelf.

De discipline vecht tegen de goesting.  Het verstand tegen het genieten. De gouden middenweg te vinden tussen gezond en niet te rijkelijk te eten en toch van het leven te kunnen genieten.

Met deze tips hoef je geen extreme diëten te volgen en zul toch vermageren.

Tip 1 :  Drink 2 liter water per dag.

Het bevordert de drainage en helpt afvalstoffen  te elimineren.

Tip 2 :  Sla nooit het ontbijt over.

Je metabolisme schiet alleen in gang als er verse brandstof aanwezig is.  Eet je ’s morgens niet dan komt je vetverbranding niet op toeren en nog erger, je slaat het volgende dat je eet direct op als reserve.

Tip 3 :  Vul je maaltijden met fruit of groenten.

Maar eet deze niet samen.

Tip 4 :  Eet 2 maal per dag eiwitrijk.

Eiwitten zitten in vis, vlees, peulvruchten en eieren.  Het zijn de bouwstoffen van ons lichaam en geven een verzadigd gevoel.

Tip 5 :  Lees wat op de verpakking staat.

Soms denk je van iets gezond te eten omdat je misleid wordt door reclame.  Lees altijd bij ingrediënten wat erin zit.  Als er suiker bij zit, niet kopen.

Tip 6 :  Eet nooit eiwitten en koolhydraten samen.

Eiwitten ( vis, vlees, eitjes ) en koolhydraten (brood, pasta, aardappelen, rijst ) eet je altijd met groenten maar nooit samen.  Zeer slecht voor de vertering.

Tip 7 :  Vermijd kant- en klaar maaltijden.

Pizza, lasagne en andere kant- en klaar maaltijden zitten vol koolhydraten, verzadigde vetten, smaakversterkers, bewaarmiddelen en andere schadelijke stoffen of dikmakers.

Tip 8 :  Als je s’avonds uit gaat eten drink dan s’middags alleen soep.

Je eet op resto toch te veel dus maak dat je wat plaats in jouw lichaam hebt. Ik heb ondervonden dat als ik s’middags alleen soep drink, mijn 4 uurtje oversla, ik op restaurant rapper verzadigd ben.

Tip 9 :  Move it !!!

Beweeg, ga sporten, doe oefeningen, verbrand calorieën.

Tip 10 :  Deze ga je graag horen.  Zondig 1 dag per week.

Kies een dag per week uit die je zondigt, maar hou het bij 1 dag.  De schade van 1 dag slecht eten is kleiner dan iedere dag een klein beetje zondigen. En het motiveert de rest van de week extra goed opletten. Veel succes daarmee .

Wil je meer weten over vermageren?  Neem dan direct contact op en ik zal je persoonlijk antwoorden. Of schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang waardevolle tips over afslanken en verstevigen.

Ga ervoor !

Christoph Barkusky

Getagd met , , , , , , , , , ,
in Blog
2 reacties op “10 tips om te vermageren
  1. Eenvoudig afvallen zegt:

    Interessante tips!
    Deze kleine tips zorgen voor een groot resultaat !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Testimonials

Ellen

"Ondanks het vele sporten, kreeg ik toch te kampen met een veel voorkomend probleem bij vrouwen 'cellulite'. Na een aantal behandelingen (Icoone en I-lipo) en de vele tips van het team bij Amaryllis, merkte ik zichtbaar verschil!"

Geert

"Ik ben heel enthousiast over het dieet. Vooral omdat ik heel lekker kan eten en zelfs vermager. Ik ben zelfs zo gemotiveerd dat ik soms foto's neem van mijn bereidingen. Bij deze heel erg bedankt en aan allen die willen afvallen zou ik zeggen, zeker doen... with PowerSlim you become thin!"

Annie

"Ik ben al 9 kilo en 2 kledij-maten kwijt, de behandelingen die Laurence mij heeft aangeraden deden perfect hun werk! Ben zeer tevreden en zal zeker klant blijven!"

Elise

"Ik heb al van alles geprobeerd om van mijn acné af te geraken, zonder resultaat. Op het internet kwam ik dan de site van Amaryllis tegen. Ik gebruik nu de producten van Obagi en doe de LED-fototherapie. Mijn acné is bijna volledig weg en ik durf terug vol zelfvertrouwen naar buiten komen!"

Mireille

"Door de behandelingen met de Venus Swan is mijn gelaat veel strakker!"

Ann

"Ik rij wekelijks van Gullegem naar Koksijde omdat er bij Amaryllis met kwaliteitsapparatuur en de beste producten gewerkt word! De vakkennis en overgave waarmee Laurence haar stiel uitoefent zijn ongekend!"