Anti-Aging

ZO Skin Health SKIN BRIGHTENING TREATMENT prijs behandeling € 92
Deze behandeling vermindert pigmentvlekken en verkleuringen.

Geeft een gelijkmatige huidskleur en herstelt de vitaliteit van de huid. Deze verhelderende behandeling geeft een stralende, meer gelijkmatige teint en textuur.
De behandeling begint met de Herbal Enzyme Extraction Prep Treatment.
Indien nodig worden extracties gedaan, gevolgd door een ontspannende hydraterende massage en de Skin Brightening Sheet Masque.
Om de huid te egaliseren, gebruik je dr. Zein Obagi’s arbutine- en het verhelderende groene thee masker dat toegepast wordt om de productie van overtollige pigmentatie te minimaliseren. De behandeling wordt afgesloten met de krachtige ZO Skin Health antioxidanten, retinol en co-enzymes om melanine te remmen en de groei van gezonde cellen te stimuleren.
Skin Brightening Treatment mag elke 4 weken herhaald worden, beste in kuurverband van 6 behandelingen 4-wekelijks.

ZO Skin Health HERBAL ENZYME PREP TREATMENT prijs behandeling € 46
Ontdoet de huid van haar dode huidcellen.

Deze behandeling voor elke ZO Skin Health MediSpa treatment inzetten. Uiteraard een prima ‘stand-alone’ behandeling of voorafgaand aan een microdermabrasie of microneedling behandeling.
Toe te passen op het gehele lichaam!
Perfect om tijdens de behandeling een extra decolleté peel te doen. Cliënten ervaren dit als een prachtig cadeau van hun behandelaar!

ZO Skin Health ULTRA HYDRATION TREATMENT prijs behandeling € 87
Hydrateert en verjongt de vermoeide huid.

Deze behandeling is voor iedere huid geschikt als hydraterende, kalmerende en verzachtende behandeling, in het bijzonder voor de geïrriteerde huid en gedehydrateerde huid.
De behandeling begint met de Herbal Enzyme Extraction Prep Treatment.
Indien nodig worden extracties gedaan, gevolgd door een ontspannende hydraterende massage en ZO Aloe Hydra Masque. Dit alles met behulp van een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamines. Een gezond gehydrateerde en zachtere huid wordt zichtbaar.
ZO Skin Health Ultra Hydration Treatment mag elke 4 weken herhaald worden, beste in kuurverband van 6 behandelingen 4-wekelijks.

ZO Skin Health ACNE AND OIL CONTROL TREATMENT prijs behandeling € 87
Ontdoet de huid van haar vette eigenschappen.

De behandeling is ontstekingsremmend, herstelt de huid en minimaliseert de olieproductie. De huid wordt voorbereid, waarna extracties worden gedaan na toepassing van Offects Herbal Enzyme Extraction Prep Treatment. Een relaxerende massage wordt met behulp van Ossential Massage Gel uitgevoerd, die een speciale mix van hydraterende factoren, vetzuren en aminozuren bevat.
Een vermindering van ontstekingen en bevordering van de genezing gebeuren middels het exclusieve ZO Skin Health Bio-Sulfur Masque. Dit masker bevat zwavel, eucalyptus en kaolien (een ontgiftende klei).

De behandelingen kunnen eventueel aangevuld worden met microdermabrasie (10 min. € 35 of 15 min. € 45) of drainage € 15 of Dermalux LED fototherapie € 35

Bescherm je huid van binnenuit

De huidbarrière fungeert als een beschermend omhulsel om penetratie van schadelijke stoffen en overmatig transepidermaal waterverlies te voorkomen. De barrièrefunctie van de huid is cruciaal voor het corrigeren van kwetsbaarheid, gevoeligheid en droogheid, alsook het herstellen van de algemene huidgezondheid. Daarom is het van uiterst belang om geen moisturizer te gebruiken! Moisturizers maken je huid afhankelijk van hydratatie van buitenaf. Laat je huid hydrateren van binnenuit met ZO® Skin Health! De producten werken diep in de dermis (diepere huidlagen) om een gezonde huidbarrière te herstellen, interne hydratatie te stimuleren en de huid te versterken.

Strak en gezond

Een gezonde huid gaat gepaard met een gezond lichaam. Daarom zijn we ook op zoek gegaan naar de juiste apparaten om jou daarin te begeleiden. Voor afslanking, versteviging tot voedingsadvies kan je steeds bij ons terecht. In een ontspannen sfeer helpt ons team jou, het gewenste resultaat te bereiken. Omdat we vooral resultaatgericht zijn, investeren wij steeds in de laatste nieuwe technologieën.