Jetpro

REVITALISEER UW HUID ZONDER NAALDEN OF INJECTIES


Wat is het precies?

Tot voor kort was er maar één manier om rimpels te verminderen: injecties met hyaluronzuur. Nu is er de unieke JETPRO-technologie, waarmee hyaluronzuur in de huid kan dringen zonder naalden of injecties! 

Deze 100% natuurlijke revitalisatietechniek behandelt zowel het huidoppervlak als de diepere huidlagen. JETPRO kan huidimperfecties corrigeren in het gezicht, de hals, het decolleté, ... Al na enkele sessies is de huid gerehydrateerd en gladgestreken en ziet er weer natuurlijk stralend uit. 

 

 

 

  Hoe werkt het?

   Met behulp van een gepatenteerd handstuk stuwt de JETPRO-unit met supersonische snelheid een mengsel uit van lucht en actieve bestanddelen in de vorm van microscopisch kleine druppeltjes. Dat gebeurt zonder contact met de huid. 

   Onder die hoge druk gaan de poriën open, waardoor de werkzame stof kan doordringen tot in de dieper gelegen huidlagen. 

 

 

 

Hoe verloopt een behandeling?

1. Eerst doen we een drainage van het gezicht en het decolleté.

2. Vervolgens voeren we een biopeeling uit: dit is een lichte en 100% natuurlijke peeling, zonder aanvallend of afbrekend effect, om dode huidcellen te verwijderen, de aanmaak van de nieuwe cellen te activeren en de microcirculatie te verbeteren. Zo wordt de huid gezuiverd en waar van zuurstof voorzien. 

3. Met behulp van het speciale handstuk brengen we actieve bestanddelen, zoals hyaluronzuur, peptides, stamcellen,... in de huid. de te behandelen zones krijgen daarbij extra aandacht

Afhankelijk van het gewenste resultaat gebruiken we verschillende actieve bestanddelen, zoals hyaluronzuur voor meer volume, glycolzuur voor de peeling en vitamine A+E, B5 en C voor een mooie, elastische en stralende huid. Tijdens de hele behandeling ervaart u een verkwikkend en fris gevoel. 

 

Het resultaat?

De JETPRO-techniek geeft uw huid een tweede jeugd. Deze revolutionaire methode geeft de lipcontour weer mooi vorm, vermindert rimpel en vult de groefjes boven de bovenlip. Uw huid is zichtbaar gladder, ziet er stralender uit en is tot in de diepte gevoed. Ook bij restschade van acne, striae en littekens zijn al verbluffende resultaten geboekt. 


SNEL                     PIJNLOOS                    VOOR ELK HUIDTYPE                    MANNEN EN VROUWEN

Kort samengevat:

  • JETPRO geeft uw gezicht een tweede jeugd​
  • Geeft de lippen weer fraai vorm
  • Maakt rimpels minder zichtbaar
  • Vermindert de lijntjes tussen neus en bovenlip
  • Strijkt striae en littekens glad
  • Geeft een verkwikkend en fris gevoel 
  • Voor een zichtbaar gladdere, meer stralende en diep gevoede huid met een heldere teint

Hoeveel van deze behandeling heb ik nodig voor een blijvend resultaat?

Het is aanbevolen om een kuur van 6 tot 8 sessies te doen (1 sessie per week) voor een blijvend resultaat. Zo is het ook, hoe meer men deze behandeling ondergaat, hoe meer blijvend resultaat men behaald.