Adipologie

Adipologie

ONTDEK DE NIEUWSTE GENERATIE ULTRASONEN

  

GA VOOR HET WOW-EFFECT

 

Adipologie® is de ultieme oplossing voor zowel plaatselijke vetophopingen, cellulite als verslapping van het bindweefsel.

Een exclusief en doeltreffend apparaat dat een snelle, pijnloze behandeling mogelijk maakt zonder hersteltijd.

Geen enkele andere technologie is in staat om het onderhuids bindweefsel op een natuurlijke manier te stimuleren. Adipologie® is de meest effectieve oplossing voor de esthetische behandeling van lokale vetophopingen en cellulite die niet verwijderd kunnen worden door dieet of sport. Door deze innovatieve ontwikkeling werkt Adipologie® niet alleen om lokale vetophopingen aan te pakken maar ook op bodyshaping.

Deze gloednieuwe ontwikkeling werkt op basis van Multifocal Low Frequency Ultrasound (LFU), op een lage intensiteit en geeft zichtbare resultaten op vlak van silhouetverbetering en huidversteviging.

Dankzij de Low Frequency Ultrasound technologie (LFU)stimuleert Adipologie® niet- invasief en zonder neveneffecten lichaamsverjonging, verbetering van cellulite tot en met graad III, het richt zich op opgehoopt vet, tot zelfs in de diepste en moeilijkste gebieden.
Tot op heden was de combinatie van veelvoudige technologieën zoals radiofrequentie, laser, bindweefselmassage, cryotherapie, lymfedrainage of elektrostimulatie nodig om deze indicaties te behandelen, maar vanaf vandaag met de LFU technologie is slechts één enkele technologie nodig om deze esthetische problemen vanaf de eerste sessie succesvol te behandelen.

  

STATE OF THE ART TECHNOLOGY
  
RESULTAATGERICHT

Stevigheid en een nieuw silhouet. Bovendien is Adipologie® het enige esthetische apparaat op de markt dat collageen type VI in de hypodermis stimuleert. “Dit is de enige technologie die het weefsel van binnenuit comprimeert en verjongt zonder de cel te beschadigen.

PIJNLOOS

Dankzij de technologie van de mechanische actie, die een biologisch effect met lage intensiteit en lage frequentie genereert, wordt een volledig pijnloze emissie uitgevoerd zonder thermisch effect. De cellen gaan zich gedragen alsof ze jonger zijn door een biochemische reactie. Met andere woorden de vetcellen slaan niet meer alles op, alleen hetgeen wat ze nodig hebben.