Vmat Pro

Vmat Pro dermacorrectie

VMAT Pro therapie: akoestische schokgolven, trillingsgolven, Hp-V

SHOCK WAVE THERAPY opnieuw uitgevonden

  

EFFECTIVITEIT

VMAT PRO maakt het mogelijk om specifiek de fibreuze cellulite (graad II en III) te behandelen, het vetweefsel te verminderen en een verstevigend effect te bereiken. Als ook de tekenen van gezichtsveroudering met maximale effectiviteit te verzachten.  Bovendien kan het ook gebruikt worden op het gelaat om collageen- en elastine aanmaak te stimuleren, in combinatie met een andere behandeling biedt de VMAT PRO nog mooiere resultaten.

VEILIGHEID

De schokgolfbehandeling is een pijnloze methode die gebruikmaakt van de feitelijke herstelmechanismen van het lichaam om het weefsel strakker te maken. De schokgolven breken nauwkeurig de fibrotische wanden van de cellulite zonder schade aan de huid, zenuwen of spiermassa te veroorzaken.

Het bindweefsel en de huid krijgen hun natuurlijke elasticiteit terug en worden steviger, waardoor een merkbare, onmiddellijke en blijvende verbetering van het uiterlijk van de huid ontstaat.

 

Wat is VMAT?

VMAT therapie is ontworpen om één van de meest voorkomende esthetische problemen te bestrijden, namelijk cellulite. VMAT is een pijnloze en niet-invasieve behandeling die cellulite (type I, II en III) op de buik, armen, dijen en billen vermindert.

Hoe werkt VMAT PRO?

Akoestische schokgolftherapie maakt gebruik van de werkelijke reparatiemechanismen van het lichaam om weefsels te herstelIen : wanneer cellulite in een vergevorderde toestand (type l, II, III) is, kan het lympathische vasculair systeem niet voldoende eiwitten en katabolische producten terugsturen naar het veneuze systeem ; daarom leidt dit tot een hoge concentratie van eiwitten, die fibrose veroorzaken en de eigenschappen van het weefsel veranderen.

De akoestische schokgolven die worden gebruikt in medische behandelingen worden extracorporeel gegenereerd en worden in het lichaam geïntroduceerd zonder enige schade aan de huid te veroorzaken. Akoestische schokgolftherapie maakt gebruik van de werkelijke reparatiemechanismen van het lichaam om weefsels te herstellen: wanneer cellulite in een geavanceerde toestand (type I, II, III) is, kan het lymfatische vasculair systeem niet voldoende eiwitten en metabolische producten terugsturen naar het veneuze systeem; daarom leidt dit tot een hoge concentratie van eiwitten, die fibrose veroorzaken en de eigenschappen van het weefsel verandert.

Het toepassen van de akoestische golf therapie verhoogt tijdelijk de permeabiliteit van het celmembraan, waardoor de uitwisseling van deze stoffen tussen de cellen wordt verbeterd en de fibrotische wanden van de cellulite worden verbroken. Op deze manier kunnen we de zichtbare tekenen van cellulite van klasse I, II en III verkleinen.

Het doel van de trillingsgolven is het metabolisme te stimuleren, de eliminatie van afval te versnellen en de bloedstroom naar de spieren te verhogen, om nieuwe vezels te helpen vormen en de spieren te versterken. Tijdens de behandeling veroorzaken de pneumatisch gegenereerde oscillerende pulsen een vibratie in de spieren en hebben ze derhalve een zeer gunstige invloed op de lymfestroom, waardoor het hele weefsel steviger wordt. De trillingsmassage voltooit de akoestische shockwave behandeling en verhoogt de effectiviteit terwijl het een aangenaam gevoel van welzijn produceert.

TRILLINGSGOLVEN

Het trillingsgolfsysteem is de ideale methode om schokgolftherapie aan te vullen en een langduriger behandelingseffect te bereiken.

Wat doet de HP-V methode:

De pneumatisch gegenereerde oscillerende pulsen veroorzaken een trilling in de spieren en hebben daardoor een zeer positief effect op de lymfestroom, waardoor al het weefsel steviger wordt. De vibrerende massage voltooit de schokgolfbehandeling en verbetert de effectiviteit ervan, en zorgt ook voor een aangenaam gevoel van welzijn. Het gebruik ervan wordt sterk aanbevolen in gevallen waarin cellulite die gepaard gaat met hypotonie van de houdingsspieren. De trillingsgolven verbeteren de stevigheid van de huid en maken deze op natuurlijke wijze gladder.

DOELSTELLINGEN

Stimuleert de stofwisseling
Versnelt de eliminatie van afvalstoffen
Verbetert de stevigheid van de huid
Spant het weefsel aan door spierstimulatie
Verhoogt de doorbloeding om de vorming van nieuwe vezels te stimuleren en spieren te versterken
Geef de huid een aangenaam gevoel van welzijn

Even Samengevat :

Vóór VMAT PRO

  • De huid heeft een lompe uitstraling, bekend als “sinaasappelhuid”. De bloedstroom naar het gebied is aanzienlijk verminderd en de gevreesde kuiltjes kunnen gezien worden.

Tijdens VMAT PRO

  • De bloedstroom naar het gebied wordt significant verhoogd en de vorming van collageen wordt gestimuleerd. De celmembraan permeabiliteit wordt verhoogd en de fibrotische wanden van de cellulite beginnen te breken en de neovascularisatie van de arterioveneuze capillair vindt plaats.

Na VMAT PRO

  • De huid wordt steviger en herstelt de natuurlijke elasticiteit. De textuur verbetert merkbaar.

BEHANDELING

  • VMAT PRO is een pijnloze en niet-invasieve behandeling die cellulitis (graad I, II en III) op de ABDOMEN, ARMS, THIGHS en BUTTOCKS vermindert. Het heeft voorgeprogrammeerde programma’s om de verschillende graden cellulite (I, II en III) te behandelen en een gratis programma dat de behandelingen kan personaliseren.
  • VMAT PRO helpt de sinaasappelhuid te verminderen en de huidelasticiteit te verbeteren; Het is de ideale behandeling voor lichaamsbouw.

Prijs: 40 euro voor 1 zone/beurt of  keuze uit 3 zones samen € 100/beurt gemiddeld 6 behandelingen, sporten, beweging en veel water drinken helpen om de resultaten te behouden.