Accuderma

ACCUDERMA Cryomesotherapie

De huid een actieve stof laten opnemen zonder gebruik te maken van injectienaalden? Dat kan.

De ACCUDERMA cryomesotherapie is een multifunctioneel apparaat met functies van koude, warmte en mesotherapie door middel van elektroporatie. Deze techniek is gebasseerd op het effect van mesotherapie door verbeterde transdermale elektroporatie. Door korte elektrische pulsen toe te dienen aan de weefsels en cellen, ontstaan er tijdelijk microgaatjes in de huid, waardoor de opname van de mesotherapie-actieve ingrediënten bevorderd wordt. Een diepe introductie van het product wordt op een pijnloze manier mogelijk, zonder noodzaak van naalden en invasieve systemen.

De ACCUDERMA cryomesotherapie en zijn 3 functies:

1. Mesotherapie

Mesotherapie door elektroporatie is een niet-invasief systeem dat werkt met korte pulsgolven die athermisch en pijnloos zijn. Door microvolts op het celmembraan aan te brengen ontstaan er microkanaaltjes waardoor de penetratie van de actieve ingrediënten mogelijk wordt. 

Voordeel: 

Er worden geen naalden gebruikt, terwijl deze essentieel zijn bij traditionele mesotherapie technieken. 

2. Koude​

Met de ACCUDERMA is het gemakkelijk om de pulspolariteit (+ & -) aan te passen om de efficiëntie van de productabsorptie te optimaliseren bij iedere huidtype. De toepassing van koude in combinatie met transdermale elektroporatie-mesotherapie beschermt de huid en voorkomt dat de aangebrachte actieve ingrediënten het bloedstroomkanaal binnendringen. (vaatvernauwend effect) De combinatie van deze technieken is handig wanneer er een rustgevend effect gewenst is na het ondergaan van bepaalde cosmetische behandeling. 

3. Warmte

Warmte wordt toegepast bij de transdermale elektroporatie-mesotherapie wanneer een vaatverwijdend effect vereist is om diepe penetratie van producten te bereiken. De warmte zorgt ook voor een ontspannend effect op de huid en spieren.