EMShapeX®

EMShapeX®

 

EMSHAPEX – DE REVOLUTIE IN BODYFORMING voor hem en haar

Het  EMShapeX®-  apparaat kan op veel manieren worden gebruikt om het lichaam te verstevigen . De billen kunnen worden aangespannen door sterke spiercontractie, hardnekkige vetophopingen op de heupen worden verminderd en buikspieren kunnen worden gedefinieerd. Het grootste voordeel van deze behandeling is dat er geen incisies nodig zijn en er geen anesthesie nodig is. Hierdoor is er geen downtime. De technologie maakt gebruik van elektromagnetische energie met een hoge intensiteit en is zorgvuldig getest op doeltreffendheid en veiligheid in zeven onafhankelijke onderzoeken in de VS. Deze nog onbekende technologie werd pas in 2018 in de VS geïntroduceerd en is sindsdien erg populair en neemt de vraag ernaar gestaag toe. In tegenstelling tot reeds bekende apparaten voor spieropbouw, gebruikt deze procedure elektromagnetische impulsen die de hele spier stimuleren door super maximale contracties. In de fitness fysiek niet mogelijk zijn in de sportschool – sit-ups gebruiken slechts ongeveer 40% van de spier: EMSHAPEX tot 100%. Het helpt ook het lichaam tot 19% van het omringende vet te verbranden en tot 16% spiervolume op te bouwen. 

Hoe werkt de behandeling?

De klant ligt tijdens de behandeling ontspannen op een behandelbed. De platte puls generator van de EMSHAPEX wordt om het te behandelen gebied vastgezet, bijvoorbeeld de buik, en de intensiteit wordt ingesteld, ideaal is 100%. Het effect voelt als korte, sterke en snelle samentrekkingen die de spieren zeer effectief trainen binnen de 20 minuten. De behandeling is niet pijnlijk, maar in het begin moet men wel even wennen. Daarom moet de intensiteit aanvankelijk stapsgewijs stijgen tot aan 100%. De meeste klanten wennen heel snel aan het gevoel van de behandeling waardoor sneller naar 100% wordt opgevoerd. EMSHAPEX is perfect voor een korte intensieve training van de spieren tijdens de lunchpauze of direct na het werk.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN BEHANDELINGEN MET HET EMSHAPEX-APPARAAT?

 • Billift zonder operatie.
 • Niet-invasief, pijnloos.
 • Positief effect door het reguleren van spanning in de bloedvaten.
 • Meer energie en drive, lichter en levendiger gevoel.
 • Snel opbouw van spier, meer kracht tijdens sportactiveiten.
 • Geen spierpijn, even het gevoel dat je net een intensieve training hebt afgerond.
 • Duur 4 tot 6 weken om spieren op te bouwen en 8 tot 10 weken om vet te verliezen.
 • Langdurig resultaat van de behandelingen.

WAT GEBEURT ER TIJDENS DE BEHANDELING?

De behandeling werkt als ongeveer 20.000 sit-ups of 20.000 lunges op de buik-, benen- of bilspieren.  De energie wekt 20.000 supramaximale spiercontracties per sessie op.  Een training dus die in het dagelijks leven niet te doen is.

AANBEVELINGEN VOOR DE BEHANDELING EN OP DE DAG VAN DE BEHANDELING :

 • Voorafgaand aan de behandeling hoeven geen speciale maatregelen te worden genomen.
 • Op de dag van de behandeling wordt aanbevolen om comfortabele kleding te dragen die flexibiliteit biedt voor een juiste positionering tijdens de behandeling.

AANBEVELINGEN NA DE BEHANDELING :

 • 48 uur geen sport (spierherstel)
 • 48 uur geen alcohol (alcohol belemmert spieropbouw)

1. VOOR WIE?
Geschikt voor mannen en vrouwen

2. HOE LANG?
Behandeltijd van ongeveer 20 minuten per behandeling.

3. HOE VAAK?
2x per week en 6 behandelingen per behandelgebied