Gelnagels

Gelnagels zijn de ideale oplossing voor sterke, lange en verzorgde nagels! Ze bieden versteviging, de mogelijkheid tot verlenging en je hoeft je nagels niet meer dagelijks te lakken.     

Kunstnagels

Gelnagels zijn in feite kunstnagels, net zoals acrylnagels. Het verschil is dat acrylnagels al veel langer op de markt zijn en de gelnagels zijn eigenlijk een slimme maar ook een heel andere evolutie van de kunstnagel.      

Acryl bestaat uit een vloeistof (een monomeer) en een poeder (een polymeer). 

De gel voor de gelnagels komt onmiddellijk uit een potje en bevat al de juist verhouding om de opbouw van de kunstnagels te vergemakkelijken. Het is de bedoeling dat we de gel op je nagel aanbrengen en deze dan 1 tot 2min onder de UV-/LED-lamp laten uitharden. Je kan de gel op je natuurlijke nagel aanbrengen of je kan er ook voor kiezen om je eigen nagels te verlengen met de gel.

Hoelang blijven gelnagels zitten?

Gelnagels blijven ongeveer 3 tot 4 weken zitten. Je kan je kunstnagels langer dan 4 weken behouden, maar dit wordt sterk afgeraden. Doordat de gel uit verschillende laagjes boven elkaar bestaat, ontstaat er een soort gewicht op de nagels. De nagels groeien en de gel die geplaatst werd groeit mee uit, waardoor je een uitgroei krijgt van de kunstnagels. Als deze uitgroei te groot wordt, komt het gewicht van de gel vooraan de nagels duwen, hierdoor kan je lucht ontwikkelen aan je nagelwortel, wat kan leiden tot een beschadigde nagelwortel. Hoe langer de uitgroei van de kunstnagel, hoe beschadigend voor de nagels. 

Voor wie?

Gelnagels zijn geschikt voor iedereen die lange, stevige en sierlijke nagels wilt. 

Hoe verwijder je je kunstnagels?

Laat het verwijderen van je kunstnagels ALTIJD, door ons gebeuren. Ga je kunstnagels niet zelf gaan plukken of afweken, dat is namelijk zeer slecht voor je natuurlijke nagels. Zo kan je, je nagels flink scheuren en beschadigen. Wanneer je bij ons je kunstnagels verwijdert, zullen we ze eerst kortvijlen, hierna afvijlen en ten slotte verzorgen.