Lash Extensions

One-by-one wimperverlenging

Met wimperextensions kun je de natuurlijke wimperharen verlengen en verdikken, om daarmee mooiere ogen te creëren. De wimperextensions van het merk Lash eXtend zijn gemaakt van synthetische materialen met een hoge kwaliteit. Wat speciaal is aan deze wimperextensions is dat ze zijn afgewerkt met een zijde coating. De extensions zijn zijdezacht. Een natuurlijk set wimperextensions voel je niet eens zitten omdat ze zo fijn zijn! Er bestaan zoveel verschillende soorten wimpers en sets. Maar bij ons wordt er enkel en alleen de natuurlijkste vorm geplaatst, nl. de One-by-one lashextensions.

Hoe worden ze bevestigd?

De extensions worden haartje per haartje op een eigen wimper geplaatst. Met een minimale hoeveelheid lijm worden de wimperverlenging bevestigd op de wimpers. Uiteraard is het niet zo maar een gewone lijm, maar lijk speciaal ontwikkeld voor wimperextensions. 

De krulsoort

De soorten krul dat wij het meest gebruiken zijn de ‘J’, ‘B’ en ‘C’. Dat zijn de 3 meest gebruikte. 

  • De ‘J’ krul heeft als naam ‘JUST’. Dit is een krul die meekrult met de natuurlijke wimper, het is de meest natuurlijkste krul die je hebt. Deze wordt vaak gebruik voor mensen die wat volume willen maar toch geen te hevige set willen. 
  • De ‘B’ krul heeft als naam ‘BASIC’. Met een mooie gebogen krul zullen deze wimpers het oog niet enkel volume geven maar ook meer lengte. Ze zullen uw ogen zichtbaarder maken maar nog steeds op een subtiele en natuurlijke manier. 
  • De ‘C’ krul heeft als naam ‘CLASSIC’. Deze hevigere krul zal volume, lengte en diepte creëren. 

De lengte

De lengte wordt bepaalt van wat u zelf wenst. Door te kijken naar uw wimpers zullen we de wimpers nooit meer dan de 1/3 gaan verlengen. De wimperverlenging varieert tussen de 6mm en de 13mm, naargelang de lengte van je natuurlijke wimperlengte. De wimpers die wij plaatsen zijn zwart van kleur. 

Behandeltijd

Het plaatsen van de wimpers duurt tussen 1,5 uur en 2 uur. Er wordt namelijk op alle volwassen wimpers een wimperverlenging geplaatst en die worden dan bij het bijvullen dan ook steeds gecheckt of ze niet los hangen of te veel uitgegroeid zijn. Het bijvullen duurt tussen 1 uur en 1,5 uur, afhankelijk van de uitgroei en de staat van je voormalige set wimpers.

Bijvullen

Door de groeicyclus van uw eigen wimpers zullen de wimperextensions uitvallen. Hierdoor zullen de wimperextensions om de 3 weken moeten bijgevuld worden.