Rubber base

NN Treatment (Natuurlijke nagel behandeling)

Rubber base is een nieuwe generatie FLEXIBELE gel en wordt ook NN treatment genoemd. Een NN treatment is een natuurlijke nagel behandeling dat op termijn de vorm van de nagels verbeterd. 

Deze behandeling kan enkel uitgevoerd worden d.m.v. een elastische/flexibele gel.

Wat is een elastische gel? 

Een elastische gel is een nieuw generatie van gel zoals Rubberbase, BIAB etc…. Deze gels zijn zo speciaal door hun flexibiliteit. Ze laten steeds een dunne applicatie toe zonder dat het product zal barsten.

Door de flexibele formule van deze gel, kan het product moeiteloos buigen met de beweging van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel zal ook in de diepte van de nagel inwerken. Je nagels zullen steeds meer verzadigd worden en per keer je deze behandeling laat uitvoeren, worden je nagels sterker. Schilferen/splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord wordt met dit product niet meer mogelijk.

Rubberbase heeft ook een selfpinchend effect, d.w.z. dat je natuurlijke nagels, indien er nog geen natuurlijk C-curve aanwezig is, wel in een C-curve gevormd zullen worden. Denk bijvoorbeeld maar aan een blad papier. Als je een blad papier op een tafel zou slaan zal hij gaan buigen/breken. Als je met dat zelfde blad een ’tunneltje’ maakt (de C-curve) en je slaat deze opnieuw op tafel zal hij niet buigen/breken. Dit gebeurd dus ook met je nagels. De C-curve zorgt niet alleen voor sterkere nagels, maar ook voor een natuurlijke, langere en smallere nagelplaat. 

Hoelang blijft de rubberbase zitten?

Rubberbase kan je gemakkelijk 3 tot 4 weken houden. Meer dan 4 weken raden we je sterk af.

Hoe frequenter je terug komt om je nagels bij te werken, hoe steviger ze zullen blijven.

Voor wie?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die wilt genieten van een natuurlijke look. Maar dit is vooral perfect voor de nagelbijters onder ons! 

Let op: Indien je als nagelbijter start, hou er dan rekening mee dat dit een samenwerking is en dat je mentaal goed voorbereid moet zijn om te stoppen met bijten.